KONTAKT

LANA KRILE

KONTAKT:

Za informacije i/ili termin pošaljite SMS u kojem piše samo Vaše ime na:
091 5218240 (dr Dražen Lučinger) ili 098 517292 (dr Ivan Grbavac)
Liječnik će Vam se nakon toga javiti čim stigne. Također možete pokušati nazvati navedene brojeve ili uspostaviti kontakt putem sljedećih adresa:
drazenlucinger@gmail.com  |  ivan.grbavac1@gmail.com

Za pitanja s područja embriologije i spermatologije te pitanja upućena ustanovi možete se obratiti na info@ivf-centar.hr

dražen lučinger

Dr Dražen Lučinger, specijalist ginekologije i opstetricije i subspecijalist humane reprodukcije, liječnik je koji se od 1997. godine u potpunosti posvetio pacijentima koji se bore s neplodnošću. Njegovu je pomoć zatražilo više od 10 000 parova. Tijekom dvadeset godina vodio je svoje pacijente kroz petnaestak tisuća postupaka izvantjelesne oplodnje i ostalih metoda asistirane reprodukcije.

ivan grbavac

Dr Ivan Grbavac, specijalist ginekologije i opstetricije i subspecijalist humane reprodukcije, liječnik je s bogatim iskustvom u ginekološkoj dijagnostici, porodništvu, ginekološkim operacijama te praćenju jednostavnih i kompliciranih trudnoća do termina poroda. Od 2011. godine se intenzivno bavi neplodnim parovima i svim oblicima potpomognute oplodnje.

osm

RADNO VRIJEME ZA PACIJENTE
PON-PET
8.00 – 12.00
poslijepodne i subotom prema dogovoru

KAKO DO NAS

Strojarska 28 u VMD kvartu u blizini Autobusnog kolodvora. Ulaz nije na kućnom broju (istok), nego na jugu prema Vukovarskoj.IVF CENTAR LUČINGER ULAZ
ulaz3

Comments are closed.